Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση-τελεσίγραφο των Πανθήρων, να ορίσουν, οι διοικούντες τον Πανιώνιο, μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής, Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη για την ερχόμενη Τρίτη, ο πρόεδρός του, Γεράσιμος Βεντούρης, έλαβε την απόφαση να κάνει πράξη την απαίτηση των οργανωμένων οπαδών της ομάδας της Νέας Σμύρνης!

Συγκάλεσε, για την εν λόγω μέρα και ώρα 20:00, έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη του οποίου θα ενημερωθούν για την πρόταση των Ελληνοκυπρίων επενδυτών και κατόπιν, έκτακτη Γ.Σ. (ως οφείλει) όπου θα ληφθεί και η τελική απόφαση -για το αν ο Πανιώνιος θα αλλάξει σελίδα!

Η ανακοίνωση

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. ενημερώνει τα μέλη του, τους φιλάθλους του Συλλόγου και τους μετόχους της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. για τα εξής: Ο Πρόεδρος του Πανιώνιου Γ.Σ.Σ., λαμβάνοντας την τελική πρόταση των επενδυτών την Πέμπτη 9/6/2011 και ώρα 21.33, συγκάλεσε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. (Ερασιτέχνη) για την Τρίτη 14/6 και ώρα 20.00. Μετά από συνεννόηση και με τους επενδυτές, θα ενημερώσει τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου επί των διαδικασιών της μεταβίβασης και κατόπιν θα συγκαλέσει Έκτακτη Γενική Συνέλευση, ως οφείλει, για τη λήψη της απόφασης επί των προτάσεων».

Πηγή: sport-fm