Με βαριά κληρονομιά από την προηγούμενη φουρνιά που κατέκτησε ένα χρυσό κι ένα αργυρό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Νέων Ανδρών (αλλά και πλήθος διακρίσεων ως Εθνική Εφήβων), η ανανεωμένη Εθνική ομάδα ετοιμάζεται για την επόμενη πρόκληση. Ο Κώστας Μίσσας ανακοίνωσε τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του για την προετοιμασία εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα γίνει στο Μπιλμπάο από τις 14 μέχρι τις 24 Ιουλίου.

Οι εκλεκτοί για την προετοιμασία, που θα αρχίσει την ερχόμενη Δευτέρα, είναι οι εξής: Διονύσης Καπινιάρης, Εμμανουήλ Κουκουλάς, Ανδρέας Κανονίδης (Ηλυσιακός), Γρηγόρης Παππάς, Κώστας Παπαντωνάκος (Δούκας), Σωκράτης Ψαρόπουλος (Περιστέρι), Αναστάσιος Αντωνάκης (ΑΕΚ), Στάθης Παπαδιονυσίου, Άλφα Αγκιμπού Ντιαλό-Φασένγκας (Ίκαρος Καλλιθέας), Δημήτρης Κατσίβελης (Ολυμπιακός), Σπύρος Μοτσενίγος (Πέραμα), Λίνος Χρυσικόπουλος (Άρης), Γιώργος Γεωργάκης (ΕΚ Καβάλας), Δημήτρης Καραθανάσης (Πανελλήνιος), Θανάσης Ιωακειμίδης (Μαντουλίδης), Γιώργος Παπαπέτρου.

Το ελληνικό συγκρότημα συμμετέχει στον τρίτο όμιλο και στην πρώτη φάση θα αντιμετωπίσει διαδοχικά Αυστρία, Ισπανία και Τουρκία.

Πηγή: sport-fm.gr