Πολύ δύσκολα θα υπάρξει ανατροπή σκηνικού στον ΠΑΟΚ όσον αφορά το θέμα του προπονητή αφού ο Λάζλο Μπόλονι είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να αναλάβει.

Πλήρη συμφωνία με τον Ρουμάνο τεχνικό, με την μικρή διαφορά που προέκυψε στο οικονομικό να μην μοιάζει ικανή να αποτελέσει εμπόδιο στην έναρξη συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης είχε πολύωρη συνάντηση -σε πολύ καλό κλίμα- μαζί του χθες στη Γαλλία, με τον έμπειρο προπονητή να μένει ικανοποιημένος από το σχέδιο που του παρουσίασε ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου».

Αυτό που θα συζητηθεί σίγουρα ξανά (πιθανότατα παρόντος και του προέδρου, Θόδωρου Ζαγοράκη), είναι το κασέ του. Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ επιθυμούν να το κρατήσουν κάτω από τα 500 χιλιάδες ευρώ και 600 χιλιάδες συνολικά με τους συνεργάτες του.

Ο κ. Κωνσταντινίδης μίλησε πάντως χτες με έναν ακόμη προπονητή, τον Πάμπλο Κορέα, βρίσκεται σήμερα στην Ισπανία για νέες επαφές και γνωριμίες, που ενδεχομένως να βοηθήσουν και στο κομμάτι των μεταγραφών. Αύριο αναμένεται η επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τις εισηγήσεις του.

Εν κατακλείδι, υπάρχει η αίσθηση πως εντός της επόμενης εβδομάδας ο ΠΑΟΚ θα έχει τελειώσει και τυπικά το θέμα Μπόλονι, ο οποίος παρεμπιπτόντως αρνήθηκε πρόταση από την εθνική Ρουμανίας, κίνηση ενδεικτική των προθέσεών του.

Πηγή: sport-fm.gr