Η μεγάλη ώρα για τον Ατρόμητο και την ΑΕΚ έφτασε, καθώς οι δύο ομάδες διεκδικούν στο ΟΑΚΑ το Κύπελλο Ελλάδας στις 20.30.

Η ομάδα του Περιστερίου θέλει να πανηγυρίσει το πρώτο κύπελλο της ιστορίας της, ενώ από την άλλη οι «κιτρινόμαυροι» επιθυμούν να κατακτήσουν το κύπελλο μετά από 9 χρόνια.

Ατρόμητος

Ο Γιώργος Δώνης θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Ιτάνζ. Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Μπαζίνσκι μαζί με τον Σαμπού που θα πάρει τη θέση του Ολιβέιρα. Δεξιά θα παίξει ο Σκόνδρας και αριστερά ο Νάστος. Στη μεσαία γραμμή οι τρεις που επέλεξε ο Γ. Δώνης είναι οι Σαρμιέντο, Νεμπεγλέρας και Σφακιανάκης, οι οποίοι έχουν σηκώσει το βάρος στα τελευταία ματς.

Όσον αφορά την επίθεση επίθεση ο Έλληνας προπονητής έχει στο δεξί άκρο τον Καμαρά με το Σαγκανοόφσκι αριστερά και σε ρόλο σέντερ φορ τον Αναστασάκο.

ΑΕΚ

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα επιλέξει το 4-4-2 με ρόμβο.

Ο Σάχα θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια έχοντας μπροστά του, τους Δέλλα ή Μανωλά, Ματέος και στα πλάγια τους Καράμπελα και Γεωργέα.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι οι Ντιόπ, Μίτσελ ή Λαγός, Μάκος και Λυμπερόπουλος.

Στην επίθεση μία θέση θα πάρει ο Σκόκο, ωστόσο προβληματισμός υπάρχει για τον παρτενέρ του αν δηλαδή θα ξεκινήσει ο Μπλάνκο ή ο Μπαχά.