Καμία πρόθεση-τουλάχιστον για την ώρα-να επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο και να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού δεν φαίνεται να έχει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Από το περιβάλλον του «Τζίγκερ» διαρρέεται πως παρότι έχει ανοικτά τη στήριξη της οικογένειας Γιαννακόπουλου, αλλά και πολλών φιλάθλων που προ τριετίας ζητούσαν την αποχώρησή του αλλά πλέον τον… νοσταλγούν, δεν σκοπεύει να αλλάξει στάση. Αυτό σημαίνει πως θα συνεχίσει να ενεργεί ως 30% κι όχι ως κάτοχος του 54%, ενώ θα συμμετέχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με βάση το 30%.

Ο λόγος είναι πως ανησυχεί για νέες αντιδράσεις σημαντικής μερίδας του κόσμου, που εξακολουθεί να του επιρρίπτει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά και πως οι υπάρχουσες συνθήκες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και η οικονομική κρίση τον αποθαρρύνουν να ασχοληθεί εκ νέου ενεργά.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, ωστόσο, δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια παρακολουθώντας τον Παναθηναϊκό να αποσυντίθεται. Πληροφορίες αναφέρουν πως προτίθεται να προωθήσει μία λύση για να βγει η ΠΑΕ από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει. Ποια είναι αυτή και αν περιλαμβάνει νέους επενδυτές στο σύλλογο, ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό. Το βέβαιο είναι πως ο Μάιος είναι ένας ιδιαίτερα κρίσιμος μήνας για το μέλλον του «τριφυλλιού».

Καμία συζήτηση για μεταγραφικά και τεχνικό διευθυντή
Τη στιγμή που το διοικητικό τοπίο παραμένει θολό και η κατάσταση στα οικονομικά της ΠΑΕ μόνο ως ανθηρή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, από τον Παναθηναϊκό συνεχίζουν να δηλώνουν-όπως και είναι φυσικό άλλωστε-πως τα μεταγραφικά αλλά και το θέμα της πρόσληψης τεχνικού διευθυντή περνά σε δεύτερη ή και… τρίτη (αφού έρχονται και τα πλέι-οφ) μοίρα. Η επιθυμία πάντως για πρόσληψη τεχνικού διευθυντή είναι δεδομένη και εξετάζονται αρκετές περιπτώσεις για τη θέση. Βέβαια το ερώτημα που προκύπτει και πιθανώς αποτελεί και απορία των υποψηφίων για τη θέση, είναι με ποιο σχέδιο και πόσα χρήματα στη διάθεσή τους θα μπορούν να κινηθούν εφόσον πάρουν τη δουλειά.

Πηγή: sportfm.gr