Σήμερα θα φανεί αν ο Γιώργος Πρίντεζης θα επιστρέψει μέχρι το τέλος της σεζόν στον Ολυμπιακό. Η συμφωνία με την Ουνικάχα Μάλαγα για το δίμηνο δανεισμό του ήταν χθες το πρωί δεδομένη, με τους «ερυθρόλευκους» να συμφωνούν να καλύψουν τις μισές απολαβές του για το διάστημα αυτό. Μάλιστα ο Έλληνας φόργουορντ φέρεται να πήγε στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης και να αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στην ισπανική ομάδα.

Όμως λίγη ώρα μετά, ο μάνατζέρ του, Γιώργος Δημητρόπουλος, ενημερώθηκε για την πρόθεση της Ουνικάχα Μάλαγα να λυθεί το συμβόλαιό του. Αυτό εκπνέει το καλοκαίρι του 2012 και για την επόμενη σεζόν προβλέπει 1,2 εκατ. ευρώ «καθαρά», χρήματα που τον καθιστούν πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ομάδας. Η διοίκηση της Ουνικάχα θέλησε να «φορτώσει» το συμβόλαιο ή μεγάλο μέρος αυτού στον Ολυμπιακό, ωστόσο οι Πειραιώτες σε πρώτη φάση συζητούν μόνο μέχρι το καλοκαίρι, με την προοπτική να τεθεί επί τάπητος ζήτημα περαιτέρω συνεργασίας με τη λήξη της σεζόν.

Η Μάλαγα, προσπαθεί να γλιτώσει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί, σε βάρος είτε του Ολυμπιακού, είτε του ίδιου του παίκτη, που δεν έχουν καμία διάθεση να… πληρώσουν τα λάθη των Ισπανών, όσο κι αν οι «ερυθρόλευκοι» θα ήθελαν πολύ έναν παίκτη με τα στοιχεία του Πρίντεζη στην τελική φάση της σεζόν και όσο κι αν ο ίδιος επιθυμεί διακαώς να βγει από την αγωνιστική καραντίνα που βρίσκεται εδώ και ενάμιση μήνα. Η διοίκηση της Ουνικάχα θα συνεδριάσει σήμερα και θα αποφασίσει τι θα πράξει.

Πηγή: sport-fm.gr