Απευθυνόμενος στους παίκτες, ο πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε ότι οι επαφές με τον Κρητικό επιχειρηματία (για τις οποίες τους είχε μιλήσει από την περασμένη εβδομάδα) βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

Τους αποκάλυψε, δε, ότι -κατά 99%- εκείνος θα είναι ο νέος μεγαλομέτοχος, συμμετέχοντας με 2 εκατ. ευρώ στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου!

Στη νέα επίσκεψή του την Τρίτη στο «Βαρδινογιάννειο» (είχε πάει και την Παρασκευή) ο Μαχλάς φάνηκε κάτι παραπάνω από αισιόδοξος για την υπόθεση που ελπίζεται ότι θα βγάλει τον ΟΦΗ από το οικονομικό αδιέξοδο.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος στους παίκτες, «το θέμα προχωράει και κατά 99% θα κλείσει θετικά τις επόμενες μέρες». Αφού τους τόνισε, δε, ότι «οι συζητήσεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο», εξήγησε ότι ««εγώ θα είμαι πρόεδρος κι εκείνος μεγαλομέτοχος, συμμετέχοντας στην αύξηση δύο εκατομμυρίων ευρώ του μετοχικού κεφαλαίου. Όπως κυλούν τα πράγματα, πιστεύω ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχετε εξοφληθεί».

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, λοιπόν, οι επαφές με τον εν λόγω επιχειρηματία -που ξεκίνησαν εδώ και δέκα μέρες και φέρονται να εντάθηκαν, αφότου παρακολούθησε από κοντά το ΟΦΗ-Παναιτωλικός και ενθουσιάστηκε με την ατμόσφαιρα- είναι ένα βήμα από το να γυρίσουν οριστικά σελίδα στην ομάδα της Κρήτης.

Πηγή: sportfm.gr