Η επιθυμία του Σταύρου Αδαμίδη να παραχωρήσει μία συνέντευξη Τύπου στην οποία θα μιλήσει για όλα τα τρέχοντα ζητήματα στην ΑΕΚ και θα κάνει έναν απολογισμό της παρουσίας του στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ δεδομένη. Όλα αυτά όμως θα γίνουν αφού πρώτα η Ένωση εξασφαλίσει το πιστοποιητικό συμμετοχής που είναι και το θέμα το οποίο «καίει» τον σύλλογο.

Οι επόμενες ώρες για την ΑΕΚ είναι ιδιαίτερα κρίσιμες σε ότι αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα καθώς η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των φακέλων από τις ομάδες πλησιάζει. Οι τελευταίες πληροφορίες και το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η διοίκησης της ομάδας έκανε τις απαραίτητες ενέργειες και επαφές ώστε να καταφέρει να εξασφαλίσει την άδεια και να μην μπει σε περιπέτειες, με αποτέλεσμα να υπάρχει αισιοδοξία ότι θα υπάρχει θετική έκβαση.

Αυτό που επίσης έγινε γνωστό, είναι ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Αδαμίδης, όταν το θέμα αυτό τελειώσει – και ειδικά αν όντως τελειώσει θετικά για την ΑΕΚ – θα παραχωρήσει μία συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της ύλης. Θα αναλύσει την μέχρι τώρα παρουσία του ως επικεφαλής του διοικητικού σχήματος, το μέλλον της ΑΕΚ, τα οικονομικά ζητήματα και όλα τα υπόλοιπα θέματα που απασχολούν τον σύλλογο.

Πηγή: sport-fm.gr