Το ευρύ σκορ της νίκης του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ δεν θα μπορούσε ποτέ να στοιχειοθετήσει αλλοίωση αποτελέσματος, γι’ αυτό και παρά τα σοβαρά λάθη του, ο Βασίλης Παμπορίδης δεν κινδυνεύει με τιμωρία. Σύμφωνα με την τηλεοπτική εικόνα αλλά και εν πολλοίς την άποψη του παρατηρητή διαιτησίας του αγώνα, Θόδωρου Γκαϊτατζή, ο ρέφερι από το Κιλκίς όφειλε να αποβάλει τον Ιμπαγάσα και τον Μιραλάς, ενώ ακύρωσε και κανονικό γκολ του Καφέ μετά το 3-0. Προβλημάτισαν Τριτσώνης και Θάνος.

Στην αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης», ο Δραμινός παρατηρητής του Παμπορίδη του μετέφερε (και τον επιβεβαιώνουν και τα ριπλέι) πως στο 9ο λεπτό ο Μιραλάς έπρεπε να δει απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα για αγκωνιά στον λαιμό του Σκόκο (δεν είδε ούτε κίτρινη). Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μιραλάς έπρεπε να αποβληθεί… ξανά, καθώς έφτυσε τον Μανωλά (δεν έβλεπε ο διαιτητή). Επίσης στο 23’, ο Ιμπαγάσα έπρεπε να δει δεύτερη κίτρινη κάρτα γιατί έπιασε από το πρόσωπο τον Γκερέιρο (μπροστά στον Παμπορίδη). Κίτρινες κάρτες έπρεπε να δουν και οι Τζιμπούρ (για χέρι), ο Ντιόπ (τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις), ο Νασούτι (για αγκωνιά) και ο Μανωλάς (για σκληρό μαρκάρισμα).

Εξάλλου, μετά το 3-0 ο Παμπορίδης ακύρωσε γκολ του Καφέ για φάουλ που κάνει ο Ντιόπ στον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Το ριπλέι δεν δικαιώνει τον Παμπορίδη, καθώς ο αμυντικός του Ολυμπιακού πέφτει μόνος του.

Την ίδια στιγμή, στο Περιστέρι, ο Δημήτρης Θάνος έκανε λάθος στην εκτέλεση του πέναλτι του ΠΑΟΚ, καθώς ο Λίνο μπήκε πρώτος στη περιοχή και έτσι απέκτησε πλεονέκτημα και σκόραρε. Ο Γιώργος Δούρος που ήταν παρατηρητής του, του έβαλε χαμηλό βαθμό και του επεσήμανε πως έπρεπε να δώσει επανάληψη.

Στο Καβάλα-Ολυμπιακός Βόλου, ο Σταύρος Τριτσώνης έκλεισε τα μάτια σε μαρς πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων (κράτημα του Ντουγκλάο). Παράλληλα, ο Αθηναίος ρέφερι ελέγχεται για το ενδεχόμενο να υπάρχει επιθετικό φάουλ του Μόνχε στη αρχή της φάσης του γκολ του Ολυμπιακού Βόλου.

Οι υπόλοιποι διαιτητές της αγωνιστικής πέρασαν απαρατήρητοι.

Πηγή: sport-fm.gr