Ραντεβού με την ιστορία είναι για τον Ατρόμητο ο αυριανός επαναληπτικός ημιτελικός του Κυπέλλου ΟΠΑΠ απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό (18:00). Η ομάδα του Περιστερίου καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ της 2-1 από τον πρώτο αγώνα και να σημειώσει τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της.

«Θα δώσουμε τα πάντα ώστε να γράψουμε με χρυσά γράμματα μια νέα σελίδα στην ιστορία του Ατρόμητου και να βρεθεί η ομάδα σε αυτόν τον τελικό. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια από την πλευρά μας. Και είμαι σίγουρος από αυτά που βλέπω στα μάτια των παικτών μου. Παίζουν αύριο δύο ομάδες που προσπαθούν να δημιουργήσουν και να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Σε ένα γεμάτο γήπεδο που είναι και η χαρά του ποδοσφαίρου πιστεύω ακράδαντα ότι θα υπάρξει και καλό θέαμα», δήλωσε ο Γιώργος Δώνης.

Η αποστολή του Ατρομήτου ολοκλήρωσε δίχως απρόοπτα την προετοιμασία της το πρωί της Τρίτης κι εν συνεχεία αναχώρησε για το Βόλο, μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργο Σπανό, σύσσωμο το ΔΣ, αλλά και τον δήμαρχο Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη. Εκτός αποστολής έμειναν μόνο οι τραυματίες Μιχαηλίδης και Μπαζίνσκι.

Αναλυτικά η αποστολή: Ιτάνζ, Καραγκιολίδης, Νάστος, Σκόνδρας, Μελισσάς, Ολιβέιρα, Σαμπού, Δάρλας, Καραγκούνης, Καραλής, Τάτος, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Σαρμιέντο, Μπρίτο, Φαβάλι, Σαγκανόφσκι, Καμαρά, Αναστασάκος, Αθανασίου.

Πηγή: sportfm.gr