Η νίκη επί του Εργοτέλη με 2-0 απέβαλε ένα σημαντικό βάρος από το άγχος που είχε κυριεύσει τους παίκτες του ΠΑΟΚ για την πρόκριση στα play-offs, αλλά η αποστολή της ομάδας δεν ολοκληρώθηκε. Από σήμερα η προσοχή στρέφεται στο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, ενώ στο βάθος του μυαλού των ανθρώπων του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι ο επαναληπτικός ημιτελικός του Κυπέλλου ΟΠΑΠ με την ΑΕΚ την ερχόμενη Τετάρτη στο ίδιο γήπεδο.

Ο Μάκης Χάβος πέρα από την απελευθέρωση των παικτών του μετά τη χθεσινή νίκη, μπορεί να χαμογελά για έναν επιπλέον λόγο. Στο ερχόμενο ματς, που αντιμετωπίζεται με μεγάλη σοβαρότητα αφού ο στόχος της πρόκρισης στα play-offs δεν έχει ακόμη επιτευχθεί, για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό ο ΠΑΟΚ αναμένεται να είναι πλήρης. Κι αυτό γιατί επανέρχονται από τις τιμωρίες τους οι Μπρούνο Τσιρίλο και Πάμπλο Γκαρσία, ενώ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αποθεραπεύτηκε και θα είναι επίσης διαθέσιμος.

Μένει να φανεί αν η τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό ή θα προτιμήσει να ξεκουράσει-προφυλάξει παίκτες εν όψει του μεγάλου αγώνα με την ΑΕΚ.

Πηγή: sport-fm.gr