Από την Τούμπα, κανείς δεν περνάει! Με αρχικό στόχο να διατηρήσει το αήττητο της έδρας του στην Ευρώπη, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για τους «32» του Europa League.

Τα λεφτά -μόνο- δεν φέρνουν την ευτυχία. Ο Άρης το απέδειξε περίτρανα κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι των πολλών εκατομμυρίων. Και ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι το αουτσάιντερ. Το μπάτζετ της ρωσικής ομάδας, σε σύγκριση με εκείνο του «Δικέφαλου του Βορρά» συλλόγου προκαλεί… ζαλάδα. Οι Μοσχοβίτες αποτελούν ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του Europa League και έχουν αρκετούς ποδοσφαιριστές μεγάλης κλάσης που μπορούν να την φτάσουν μέχρι το τέλος.

Ακόμη και χωρίς -από ότι φαίνεται- τους Λοβ, Γκονζάλες και Χόντα και με δεδομένη την αγωνιστική της απραξία, καθώς δεν βρίσκεται σε εξέλιξη το ρωσικό πρωτάθλημα αυτή την περίοδο, έχει το προβάδισμα για τη νίκη και την πρόκριση. Όμως από την… καυτή Τούμπα, κανείς δεν έχει περάσει φέτος. Και δεν έχει παίξει με τυχαίες ομάδες ο ΠΑΟΚ στην έδρα του: Άγιαξ (3-3), Φενερμπαχτσέ (1-0), Ντιναμό Ζάγκρεμπ (1-0), Μπριζ (1-1) και Βιγιαρεάλ (1-0)!

Τυχαία, λοιπόν, μέχρι εδώ, τους «32» του θεσμού δεν έφτασε. Το θέμα είναι (όπως είπε και ο Χάβος παραμονή του παιχνιδιού) να πείσει και σήμερα γι’ αυτό. Ο Βιεϊρίνια, ο μεγάλος πρωταγωνιστής (με τέσσερα γκολ έως τώρα) του ΠΑΟΚ, για τον οποίο οι Ρώσοι έχουν πει τα καλύτερα «θα έπαιζε άνετα στην ομάδα μας», είναι έτοιμος να κάνει ξανά τη ζημιά, ενώ επιστρέφει μετά τη μακρά αποχή του ο Βιτόλο, παθιασμένος για να παίξει έστω και λίγα λεπτά απόψε.

Πιθανές συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (4-4-1-1): Χαλκιάς – Λίνο, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Σνάουτσνερ – Τσουκαλάς, Γκαρσία, Βιεϊρίνια, Ελ Ζαρ – Ίβιτς – Σαλπιγγίδης.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (4-4-1-1): Ακινφέεφ – Σενίκοφ, Βασ. Μπερεζούτσκι, Ιγκνάσεβιτς, Αλ. Μπερεζούτσκι – Αλντονίν, Τζαγκόεφ, Μαμάεφ, Τόσιτς – Ντούμπια – Νεσίντ.

Διαιτητής: Αντρε Μάρινερ (Αγγλία)
Γήπεδο: Τούμπας

Ραδιοφωνική περιγραφή και συνεχής ενημέρωση από τον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Τηλεοπτική μετάδοση από τον ΑΝΤ1.

Πηγή: sport-fm.gr