Λίγες ώρες πριν το ντέρμπι του Μάντσεστερ ανάμεσα στη Γιουνάιτεντ και τη Σίτι, ο Κάρλος Τέβες πέρασε δύσκολες στιγμές. Η ενός έτους κόρη του Αργεντινού επιθετικού των «πολιτών» είχε σοβαρό ατύχημα την Πέμπτη. Τα δύο δάχτυλα του χεριού της παγιδεύτηκαν σε μία πόρτα και κόπηκαν στην άκρη!

Η μικρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε μία πολύ λεπτή επέμβαση για την επανακόλληση των δαχτύλων και την αποκατάσταση των σπασμένων τενόντων! Τα μηνύματα των γιατρών είναι αισιόδοξα για την πλήρη αποκατάσταση του τραυματισμού και ο Τέβες συμμετείχε στη χθεσινή προπόνηση κι ενημέρωσε τον προπονητή του, Ρομπέρτο Μαντσίνι, πως θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι.

Οι δύο κόρες του Κάρλος Τέβες ζουν μόνιμα στην Αργεντινή με τη μητέρα τους, η οποία είναι σε διάσταση από το καλοκαίρι με τον ποδοσφαιριστή. Οι τρεις τους τις τελευταίες ημέρες βρίσκονταν στην Αγγλία. Ο 27χρονος άσος διατηρεί δεσμό με τη 19χρονη ηθοποιό Μπρέντα Ασινάρ, η οποία πρωταγωνιστεί στην αργεντίνικη εκδοχή της σειράς «Ugly Betty».

Πηγή: sport-fm