Έρευνα για τον διεθνή φιλικό αγώνα μεταξύ της Βουλγαρίας και της Εσθονίας, διέταξε η FIFA. Η αναμέτρηση διεξήχθη στην Αττάλεια της Τουρκίας την Τετάρτη και έληξε με σκορ 2-2, με όλα τα τέρματα να επιτυγχάνονται από το σημείο του πέναλτι.

«Η FIFA επικοινώνησε μαζί μας και ζήτησε πλήρη αναφορά από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βουλγαρίας (BFU), ενώ κάτι ανάλογο έκανε και με την αντίστοιχη της Εσθονίας» δήλωσε μέλος της BFU στο Reuters, για να προσθέσει: «Θα βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε την FIFA στο έργο της».

Εκτός των άλλων μάλιστα έχει προκύψει και θέμα με τον διαιτητή της αναμέτρησης. Οι Βουλγαρία και Εσθονία υποστηρίζουν πως ήταν ο Ούγγρος Κρίζτιαν Σέλμεζι, αλλά από την πλευρά του, ο Ούγγρος αρχιδιαιτητής, Λάζλο Βάγκνερ αναγνώρισε τον Κόλος Λένγκιελ ως διαιτητή του ματς. Ο Βάγκνερ μετά το όλο θέμα που προέκυψε τόνισε πως θα όσοι Ούγγροι διαιτητές εμπλέκονται στην υπόθεση θα αποβληθούν.

«Είμαι σοκαρισμένος επειδή δεν έλαβα κάποιο αίτημα ώστε να δώσω την άδεια να διευθύνει το παιχνίδι κανένας τους. Το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως όσο θα βρίσκομαι σε αυτό το πόστο, δεν θα ξαναδιαιτητεύσουν αγώνα» δήλωσε σε βουλγαρικό ραδιοφωνικό σταθμό, ο Βάγκνερ.

Πηγή: sport-fm.gr