Ο Βασίλης Σπανούλης επιστρέφει ως αντίπαλος στο ΣΕΦ καθώς η Μονακό θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, με τη γαλλική ομάδα να ανεβάζει στα social media ένα βίντεο που δείχνει τον προπονητή της στην επιστροφή του στο πρώην «σπίτι» του.
Ο Σπανούλης συνδέθηκε με τους «ερυθρόλευκους», το βράδυ της Πέμπτης όμως θα είναι αντίπαλός τους για την 32η αγωνιστική της Euroleague. Αυτό, φυσικά, δεν θα επηρεάσει σε κάτι τους οπαδούς των Πειραιωτών καθώς αναμένεται να τον αποθεώσουν, με τον ίδιο να δηλώνει ευλογημένος για όσα έζησε στην ομάδα.
Η Μονακό ανέβασε στα social media ένα βίντεο για την επιστροφή του Σπανούλη στο ΣΕΦ, με τον ίδιο να αναφέρεται στη σχέση αγάπης που έχει με τον Ολυμπιακό.
«Είναι ένα όμορφο συναίσθημα, πολλά οικεία πρόσωπα. Πέρασα υπέροχα εδώ και είμαι ευγνώμων και ευλογημένος που έζησα 11 χρόνια της ζωής μου εδώ. Είναι ένα απίστευτο συναίσθημα. Η σύνδεση που έχω με τους φιλάθλους και τον οργανισμό ήταν τεράστια, άνευ όρων και θα είναι παντοτινή», είναι τα λόγια του προπονητή της Μονακό.