Ο Ολυμπιακός δεν ήταν όσο καλός θα έπρεπε και ηττήθηκε με 71-78 από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, στο ντέρμπι της Basket League, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει στις δηλώσεις του ότι είναι μια δύσκολη περίοδος για την ομάδα του αλλά τα πράγματα θα στρώσουν στη συνέχεια.

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι προέρχονταν από την ήττα από τη Μπάγερν Μονάχου στη Euroleague, βρέθηκαν να χάνουν ακόμη και με 16 πόντους από τους «πράσινους» και τελικά δεν κατάφεραν κάτι περισσότερο από το να ηττηθούν με -7, προς απογοήτευση των οπαδών τους που είχαν κατακλύσει τις εξέδρες.

«Δεν μπήκαμε καλά στο ματς, ήμασταν πάρα πολύ διστακτικοί και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Χάλασε το μυαλό μας», είπε αρχικά στις δηλώσεις του ο Μπαρτζώκας μετά τη λήξη και συνέχισε: «Ο Παναθηναϊκός σούταρε με φοβερά ποσοστά στην αρχή. Όταν γυρίσαμε, κάναμε παιδαριώδη λάθη. Είναι δύσκολη περίοδος για εμάς που θα γυρίσει. Θα το συζητήσουμε σαν ομάδα, να δούμε τι δεν κάνουμε καλά. Έχουμε καλούς παίκτες».

Όπως και να έχει, ο Ολυμπιακός στρέφει πλέον την προσοχή του στη «διαβολοβδομάδα» που έρχεται στη Euroleague, στην οποία θα αντιμετωπίσει Ρεάλ Μαδρίτης (29/10) και Μπαρτσελόνα (31/10).