Ο Ολυμπιακός παρέμεινε χωρίς νίκη για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική στη Stoiximan Super League μετά την ήττα με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να προσπαθεί να εξηγήσει στις δηλώσεις του γιατί ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονταν από την εκτός έδρας νίκη επί της Μάλμε στο Europa League και παρατάχθηκαν στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με στόχο το τρίποντο αλλά τελικά γνώρισαν την ήττα και κινδυνεύουν να βρεθούν, πλέον, στο -5 από την κορυφή.

«Είναι παιχνίδια άλλο της Ευρώπης, άλλο το σημερινό. Είναι διαφορετικές διοργανώσεις, είναι διαφορετικός ο τρόπος που πρέπει να τα παίξουμε. Στο α’ ημίχρονο ξεκινήσαμε καλά, είχαμε καλές ευκαιρίες να σκοράρουμε, μπορούσαμε να έχουμε βάλει γκολ αυτό που μας έλειπε ήταν η ευστοχία στην τελική προσπάθεια», είπε αρχικά ο Μεντιλίμπαρ και συνέχισε.

«Στο β’ ημίχρονο αφήσαμε υπερβολικά πολύ χώρο στον Αστέρα, ανεβήκαμε υπερβολικά, παίξαμε αγχωμένα και ίσως έπρεπε να είχαμε αντιμετωπίσει το χρόνο με περισσότερη ηρεμία και να κάνουμε τα πράγματα πιο απλά».

Όσο για τον τραυματισμό του Γιαζίτσι στις καθυστερήσεις, ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε πως «είναι πολύ νωρίς, ένα χτύπημα στο γόνατο είναι, δεν ξέρουμε κάτι άλλο».