Η σωστή διαχείριση του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα (νίκη με σκορ 2-0) ώστε να «σφραγιστεί» η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ, είναι, σύμφωνα με τον Γιώργο Δώνη, το ζητούμενο για τον Ατρόμητο, εν όψει της αυριανής ρεβάνς με τον Διαγόρα στη Ρόδο.

«Πάμε με πολύ μεγάλη σοβαρότητα για να διαχειριστούμε με σωστό τρόπο το 2-0 του πρώτου αγώνα και να πάρουμε την πρόκριση. Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου έχουν καταλάβει ότι φέτος έχουμε την μεγάλη ευκαιρία για να διακριθούμε στο θεσμό του κυπέλλου και ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να τα καταφέρουν», τόνισε ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, μία ίωση που ταλαιπωρούσε τον Πασχάλη Μελισσά ο οποίος είχε αρχικά συμπεριληφθεί στην αποστολή, τον έθεσε τελικά εκτός μάχης με αποτέλεσμα να συμπεριληφθεί εκτάκτως σε αυτή ο Φίλιππος Δάρλας.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρομήτου: Καραγκιολίδη, Ιτάνζ, Νάστο, Δάρλας, Σαμπού, Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα, Τάτο, Καραλή, Σαγκανόφσκι, Νεμπεγλέρα, Σαρμιέντο, Μπρίτο, Καμαρά, Αθανασίου, Σφακιανάκη, Αναστασάκο, Σκόνδρα, Καραγκούνη.

Πηγή: sport-fm.gr