Το δεύτερο μέρος της 3ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League άρχισε με τη διεξαγωγή δύο αναμετρήσεων στις οποίες δεν υπήρξε νικητής, με τη Λεβερκούζεν να μένει στο 1-1 με τη Μπρεστ εκτός έδρας και την Αταλάντα στο 0-0 με τη Σέλτικ εντός έδρας.

Στη Γαλλία η Λεβερκούζεν ήταν καλύτεροι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και από το 24ο λεπτό είχε και το προβάδισμα με το γκολ του Βιρτς, ο οποίος πήρε την κάθετη πάσα του Χόφμαν και με συρτό σουτ εντός περιοχής έκανε το 0-1.

Ο ίδιος παίκτης, ο Βιρτς, είχε λίγα λεπτά αργότερα ευκαιρία και για το 0-2 αλλά δεν το έκανε και τελικά στο 39′ η Μπρεστ κατάφερε να ισοφαρίσει με ωραίο σουτ του Λεές Μελού από το ύψος της περιοχής (1-1).

Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και δεν υπήρχαν μεγάλες φάσεις, με το 1-1 να παραμένει ως το τέλος και τις δύο ομάδες να έχουν από 7 βαθμούς μετά τις πρώτες τρεις αγωνιστικές.

Καλύτερη η Αταλάντα, πήρε βαθμό η Σέλτικ

Την ίδια ώρα, στο Μπέργκαμο, η Αταλάντα ήταν καλύτερη της Σέλτικ από την αρχή μέχρι και το τέλος του αγώνα, δεν κατάφερε όμως να σκοράρει και τελικά οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό. Οι Ιταλοί ήταν αυτοί που είχαν τις ευκαιρίες για γκολ, δεν αξιοποίησαν όμως καμία, με τον Πάσαλιτς να έχει και δοκάρι στο 18′ με κεφαλιά. Το 0-0, επομένως, σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων, με τους Ιταλούς να έχουν 5 βαθμούς και τους Σκωτσέζους να ακολουθούν με 4.