Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και ο Γουέιν Ρούνεϊ υπήρξαν συμπαίκτες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τώρα όμως είναι πολύ πιθανό να φορέσουν γάντια και να μπουν στο ρινγκ για να μονομαχήσουν σε αγώνα πυγμαχίας.

Ο Μαμς Τέιλορ, ο οποίος έχει εμπνευστεί το πρότζεκτ του Misfits Boxing, θέλει να διαφημίσει την πυγμαχία και για να το κάνει έχει σκεφτεί να οργανώσει αγώνες ανάμεσα σε celebrities και το πιο δυνατό ζευγάρι που έχει σκεφτεί είναι αυτό ανάμεσα στον Ιμπραΐμοβιτς και τον Ρούνεϊ.

Οι δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι υπήρξαν και συμπαίκτες στους «κόκκινους διάβολους», αγαπάνε την πυγμαχία και γενικά τις πολεμικές τέχνες και είναι έτοιμοι να πουν το «ναι» για μια μονομαχία τους, η οποία θα προκαλέσει ντόρο.

«Προσπάθησα να πείσω τον Ζλάταν και μπορεί να αγωνιστεί. Είμαι καλός φίλος με τον μάνατζέρ του και είχαμε ένα FaceTime, οι τρεις μας. Ήταν πραγματικά υπέροχο γιατί έχει δει πολλούς αγώνες Misfits. Ήταν κικ μπόξερ, θα ήταν και καλός. Θα πω ότι με τον Ζλάταν και τον Γουέιν Ρούνεϊ έχουν γίνει συζητήσεις και νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου. Κάποια στιγμή θα πραγματοποιηθεί. Υπάρχουν άλλα ονόματα που δεν είναι τόσο μεγάλα όσο αυτοί», είπε σχετικά ο Τέιλορ.