Η διακοπή της συνεργασίας με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος είναι παγκόσμιος πρεσβευτής του κλαμπ, από το τέλος της σεζόν, δίνει σε όλους να καταλάβουν πόσο αποφασισμένοι είναι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για περικοπές.

Με τον ισολογισμό της περσινής σεζόν, 2023-24, να κλείνει με ζημία 113,2 εκατ. λιρών και με τα οικονομικά του κλαμπ γενικά να μην είναι καλά, ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, ο οποίος είναι αυτός που παίρνει τις αποφάσεις μετά την αφορά του 27,7% των μετοχών, έκρινε ότι πρέπει να γίνουν περικοπές.

Έτσι, οι «κόκκινοι διάβολοι» σόκαραν τους πάντες με την απόφασή τους να μην ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Φέργκιουσον που θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2025 και παράλληλα προσπαθούν να εξοικονομήσουν χρήματα με κάθε τρόπο.

Έτσι, όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, κάποιες από τις αποφάσεις που έχουν παρθεί και προκαλούν εντύπωση είναι οι εξής: Δεν θα γίνονται πλέον Χριστουγεννιάτικα πάρτι για τους υπαλλήλους του κλαμπ, οι οποίοι, παράλληλα, από εδώ και πέρα δεν θα έχουν δωρεάν γεύματα τις ημέρες των αγώνων.

Επιπλέον, δεν υπάρχουν πλέον σοφέρ και εταιρικές πιστωτικές κάρτες για τα υψηλόβαθμα στελέχη του κλαμπ ενώ συνεχίζονται οι απολύσεις, με τον Ράτκλιφ να έχει ανακοινώσει ότι θα είναι 250 οι υπάλληλοι που θα απομακρυνθούν.