Σε περιπέτειες έχει μπλέξει ο Μάρκους Σλότερ και μαζί του και η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία κινδυνεύει να χάσει το νταμπλ που είχε κατακτήσει τη σεζόν 2014-15 επειδή ο 39χρονος παλαίμαχος, πλέον, σέντερ είχε αγωνιστεί με πλαστό διαβατήριο.

Η σεζόν 2014-15 είχε εξελιχθεί ονειρικά για την ισπανική ομάδα αφού είχε κατακτήσει όλους τους τίτλους: Πρωτάθλημα και κύπελλο στην Ισπανία, όπως και τη Euroleague νικώντας στον τελικό τον Ολυμπιακό.

Οι δύο εγχώριοι τίτλοι, λοιπόν, κινδυνεύουν να χαθούν τώρα και ο λόγος είναι ο Σλότερ. Για την ακρίβεια, το διαβατήριό του, το οποίο φαίνεται πως ήταν πλαστό. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η μαδριλένικη Marca, ο Σλότερ είχε λάβει διαβατήριο της Ισημερινής Γουινέας πριν τους αγώνες του κυπέλλου Ισπανίας προκειμένου να αγωνιστεί ως κοινοτικός.

Το διαβατήριο, όμως, φαίνεται πως ήταν πλαστό αφού αναγράφονταν ψευδείς πληροφορίες ενώ διάφορες σελίδες έλειπαν, με αποτέλεσμα να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον 39χρονο παλαίμαχο Αμερικανό, ο οποίος κατά τη διάρκεια της καριέρας του είχε περάσει και από την Ελλάδα φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ.

Η υπόθεση, επομένως, θα οδηγηθεί στο δικαστήριο και αν ο Σλότερ καταδικαστεί θα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο αφαίρεσης του πρωταθλήματος και του κυπέλλου από τη Ρεάλ.