Ο Άρης είναι σε εξαιρετική κατάσταση όπως δείχνει και το γεγονός ότι βρίσκεται μόλις στο -2 από την κορυφή μετά τις πρώτες 7 αγωνιστικές του πρωταθλήματος και το κλίμα γίνεται ακόμη καλύτερο λόγω της επικείμενης ανανέωσης του συμβολαίου του Λορέν Μορόν.

Πέρυσι, στην πρώτη του σεζόν στους «κίτρινους», ο Ισπανός φορ πέτυχε 21 γκολ σε 45 συμμετοχές. Φέτος έχει αρχίσει το ίδιο… ζεστός το πρωτάθλημα αφού έχει 6 γκολ στις πρώτες 7 αγωνιστικές, βοηθώντας τα μέγιστα ώστε η ομάδα του Άκη Μάντζιου να είναι τόσο ψηλά στη βαθμολογία.

Ο Άρης μετράει συνεχόμενες νίκες, οι οπαδοί του είναι ενθουσιασμένοι και τα νέα για τον Μορόν κάνουν ακόμη καλύτερο το κλίμα, αφού υπάρχει προφορική συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν προσφέρει 3ετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές που θα ξεπερνούσαν τα 2,4 εκατ. ευρώ αλλά η απάντηση ήταν αρνητική, με αποτέλεσμα η διοίκηση της ΠΑΕ να επανέλθει με νέα, βελτιωμένη, πρόταση.

Μια πρόταση που έπεισε τον Μορόν αφού είπε το «ναι» και απομένει πλέον το τυπικό της υπόθεσης, να υπογράψει δηλαδή το νέο συμβόλαιο που θα τον δεσμεύει με τους «κίτρινους» μέχρι το 2027.