Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει την Πέμπτη (3/10) τις υποχρεώσεις του στη League Phase του Europa Conference League αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τη Μπόρατς Μπάνια Λούκα, ο προπονητής της οποίας είχε μόνο καλά λόγια γι’ αυτόν στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Μλάντεν Ζίζοβιτς αναφέρθηκε στην απόδοση της ομάδας του στους αγώνες με τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League και φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι το φαβορί για τη νίκη είναι οι «πράσινοι».

«Θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητές μας στο αυριανό παιχνίδι. Παίζουμε με μια ομάδα που έχει 20 πρωταθλήματα και έχει κατακτήσει τόσες φορές το κύπελλο στην Ελλάδα και πρέπει να το απολαύσουμε. Δεν θέλουμε να σταματήσουμε εδώ, αλλά να κάνουμε ακόμα μια έκπληξη, να αντισταθούμε στον Παναθηναϊκό και να δείξουμε πως μπορούμε να διαχειριστούμε ακόμα έναν γίγαντα από την Ελλάδα. Ήμασταν στο ίδιο επίπεδο με τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League φέτος και θα το χρησιμοποιήσουμε αυτό στην προετοιμασία μας», είπε αρχικά ο προπονητής των Βόσνιων και συνέχισε.

«Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει την ποιότητά του μέχρι τώρα. Ήταν στην κούρσα για τον τίτλο πέρυσι αλλά δεν τα κατάφερε. Μια ομάδα που έχει αξία μεγαλύτερη από 100 εκατ. ευρώ πάντα θα είναι το φαβορί, αυτό είναι ξεκάθαρο. Καλώ τους οπαδούς μας να μας βοηθήσουν, αξίζουμε τη στήριξή τους».