Ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τη Γαλατασαράι ολοκληρώθηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα σε ό,τι αφορά τη μετακίνηση περίπου 2.500 οπαδών, ένας εξ αυτών όμως έχει συλληφθεί με την κατηγορία ότι κατέβασε τουρκική σημαία από τον ιστό της στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει για την παρουσία Ελλήνων οπαδών στις εξέδρες του γηπέδου, η τουρκική αστυνομία με την UEFA έδωσαν τη συγκατάθεσή τους και ο δικέφαλος του βορρά είχε όντως τη συμπαράσταση των φίλων του στο ματς που έγινε για την πρεμιέρα του Europa League.

Παρά το γεγονός ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ήταν περίπου 2.500, μεγάλος αριθμός δηλαδή, δεν υπήρξαν ιδιαίτερα προβλήματα και δεν έγιναν επεισόδια, παρ’ όλα αυτά ένας από τους φίλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης παραμένει στην Κωνσταντινούπολη και είναι υπό κράτηση.

Όπως ανέφεραν στο Metropolis 95,5 FM, πρόκειται για γνωστό οπαδό του ΠΑΟΚ και η αστυνομία τον συνέλαβε με την κατηγορία ότι κατέβασε τουρκική σημαία από τον ιστό της στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με την τουρκική αστυνομία ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει ενώ πρωτοβουλίες παίρνουν και υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας.