Ο ΠΑΟΚ καλείται να αφήσει πίσω του την ήττα από τη Γαλατασαράι και να συγκεντρωθεί στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Άρη, δύο παιχνίδια για τα οποία μίλησε στον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του ο Ιβάν Σαββίδης.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν άρχισαν με θετικό αποτέλεσμα τις υποχρεώσεις τους στο Europa League αλλά τώρα στρέφουν ξανά την προσοχή τους στη Stoiximan Super League, όπου είναι πρωτοπόροι στη βαθμολογία, έχοντας να αντιμετωπίσουν τον Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Δύο παιχνίδια, αυτό με τους Τούρκους και αυτό με τους «κίτρινους», για τα οποία μίλησε στην ομάδα μέσω βιντεοκλήσης ο Σαββίδης, λέγοντας τα ακόλουθα.

Για την ήττα από τη Γαλατασαράι: «Ένιωσα μέσα μου περήφανος για την ομάδα μου. Οι ήττες είναι σίγουρα στο πρόγραμμα μια ομάδας, ωστόσο δεν είναι από μόνη της μια ήττα το πρόβλημα. Πρόβλημα είναι όταν παίζεις με το φόβο να κυριαρχεί μέσα σου. Κι εμείς στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα δεν δείξαμε έλλειψη αυτοπεποίθησης. Σας καλώ να δουλεύετε συνεχώς πάνω σε αυτό. Δύναμή μας είναι η ενότητα και η ομαδικότητα. Αν ένας νιώσει αμφιβολία για τον εαυτό του και την ομάδα, θα διαταραχθεί η ενότητα αυτή.

Στα 12 χρόνια που είμαι στον ΠΑΟΚ θεωρώ ότι η τωρινή είναι η καλύτερη ομάδα που είχαμε, η πιο ισορροπημένη. Στον ΠΑΟΚ η απαίτηση για νίκες είναι τεράστια, μα δική μου επιθυμία είναι πάντα να παίζουμε χωρίς τον παραμικρό φόβο μέσα μας. Και αν δεν έρθει η νίκη, να το ξεπερνάμε στο αμέσως επόμενο παιχνίδι».

Για το επόμενο ματς με τον Άρη: «Θέλω να δω την ομάδα να παίζει με τον χαρακτήρα που έχει δείξει, με αυτοπεποίθηση και ένταση. Να θυμάστε τις ιδιαιτερότητες αυτού του αγώνα και να αφήσετε το παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης πίσω σας».