Έτοιμος να κλείσει μια τρομερή μεταγραφή, ειδικά για το πρωτάθλημα της Super League 2, είναι ο Πανιώνιος, ο οποίος ανακοίνωσε ότι έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον Ντένις Τσερίσεφ που έχει παίξει και στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει επιστρέψει σε επαγγελματικό πρωτάθλημα και ο στόχος της είναι να επιστρέψει και στη Stoiximan Super League. Αυτό, φυσικά, δεν θα είναι εύκολο, η διάθεση όμως υπάρχει και αυτό φαίνεται και από την ενίσχυση της ομάδας.

Όπως, λοιπόν, ανακοίνωσε ο Πανιώνιος, υπάρχει καταρχήν συμφωνία με τον διεθνή Ρώσο εξτρέμ Τσερίσεφ, ο οποίος στην ηλικία των 12 ετών είχε ενταχθεί στα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης, με τη Β ομάδα της οποίας έκανε περισσότερες από 100 συμμετοχές ενώ έγραψε 7 και με την πρώτη ομάδα της «βασίλισσας».

Από εκεί και πέρα, ακολούθησαν οι θητείες σε Βαλένθια και Βιγαρεάλ ενώ την τελευταία διετία ήταν στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Βενέτσια, η οποία κατάφερε να ανέβει από τη Serie B στη Serie A.

Διεθνής με την εθνική Ρωσίας από το 2012, ο 33χρονος, πλέον, Τσερίσεφ ήταν εκ των πρωταγωνιστών στο Μουντιάλ 2018, τουρνουά στο οποίο είχε πετύχει 4 γκολ και ήταν δεύτερος σκόρερ πίσω από τον Χάρι Κέιν.

Η ΠΑΕ Πανιώνιος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την καταρχήν συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή Denis…

Posted by Πανιώνιος Γ.Σ. Σμύρνης Ποδόσφαιρο / Panionios Football on Sunday, September 22, 2024