Σε ένα γεμάτο ματς στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος νίκησε με 4-2 τη Λαμία για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League και ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για τους γηπεδούχους αφού στο 5′ ο Κίνι με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Καρλίτος που εκτέλεσε τον Κόστιτς για το 1-0. Ένα γκολ που βοήθησε την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να ελέγξει την κατάσταση και να ψάξει το δεύτερο γκολ, το οποίο θα μπορούσε να πετύχει στο 30′ με το τετ α τετ του Γιουμπιτάνα αλλά ο Κόστιτς απέκρουσε.

Λίγα λεπτά μετά, στο 39′, οι Περιστεριώτες έχασαν με τραυματισμό τον Καρλίτος και αμέσως μετά, στο 40′, ο Ραντόνια με κεφαλιά πέτυχε το πρώτο του γκολ για το 1-1 της Λαμίας. Με το ξεκίνημα της επανάληψης, όμως, οι γηπεδούχοι ήταν ξανά… καταιγιστικοί και στο 50′ ξαναπήραν το προβάδισμα, αυτή τη φορά με προβολή του Μπακού από κοντά μετά την πάσα του Ουάρντα.

Στο 68′ ο ίδιος παίκτης, ο Μπακού, είχε δοκάρι αλλά δύο λεπτά μετά ο Φαν Βέερτ βρήκε δίχτυα για το 3-1, βάζοντας βάσεις νίκης. Μια νίκη στην οποία έδωσε διαστάσεις θριάμβου ο 77′ ο Αθανασίου ανεβάζοντας το σκορ στο 4-1, για να διαμορφωθεί το τελικό 4-2 στο 88′ με αυτογκόλ του Χουτεσιώτη μετά την κεφαλιά του Ενρίκες.

Ατρόμητος (Πάμπλο Γκαρσία): Χουτεσιώτης, Κίνι, Μπρόρσον, Μανσούρ, Αθανασίου (81΄ Βρακάς), Ουέντραογκο, Τσιγγάρας (81΄ Τσακμάκης), Μπακού (81′ Έντερ), Γιουμπιτάνα (66΄ Μιχορλ), Ουάρντα, Καρλίτος (39΄λ.τρ. Φαν Βέερτ).

Λαμία (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Σάντμπεργκ (46΄ Μπίκοβ), Κορνέζος (74΄ Σιμόνι), Λέο, Ραντόνια, Γιαννούτσος, Νούνιες, Ρινγκ, Φουρτάδο (80΄ Σαραμαντάς), Μέκιτς (56΄ Ενρίκες), Βλαχομήτρος (56′ Γκουΐντο).