Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-1 από τον Άρη για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League, σε ένα παιχνίδι στο οποίο έχει παράπονα από τη διαιτησία και συγκεκριμένα για δύο φάσεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν να επιστρέψουν στις νίκες αφήνοντας πίσω τους το 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη αλλά δεν τα κατάφεραν, με συνέπεια να πέσουν από την κορυφή και να μείνουν στο -3 από τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν έκανε και την καλύτερη εμφάνισή της, παρ’ όλα αυτά έχει παράπονα για δύο συγκεκριμένες φάσεις. Για την ακρίβεια, για δύο διαφορετικές αποφάσεις στο ίδιο λεπτό, με αποτέλεσμα να γίνει το 2-0.

Όπως λένε στον Ολυμπιακό, η απόφαση του Ιταλού Παϊρέτο να καταλογίσει φάουλ στον Ντόη, μια φάση που προκάλεσε καθυστέρηση 5 λεπτών, ήταν ένα «διαιτητικό έγκλημα» ενώ φωνές υπάρχουν και για το τελείωμα της φάσης με το γκολ του Μορόν.

Μπορεί οι γραμμές του οφσάιντ να δείχνουν ότι ο παίκτης καλυπτόταν, οι «ερυθρόλευκοι» όμως διαμαρτύρονται επειδή, όπως λένε, με ένα κλικ πιο μετά φαίνεται να είναι οφσάιντ ο σκόρερ. Στον Ολυμπιακό τα έχουν με τον Ζαμπάλα που ήταν AVAR καθώς θεωρούν ότι επέλεξε συγκεκριμένο κλικ στη φάση ώστε να φαίνεται ότι ο Μορόν καλύπτεται.

Άρης - Ολυμπιακός