Ήταν 13 Ιουλίου 2023 όταν δύο γυναίκες, ηλικίας 19 και 20 ετών, κατήγγειλαν τον Βισάμ Μπεν Γεντέρ, ο οποίος στη συνέχεια έμεινε ελεύθερος από τη Μονακό, για σεξουαλική επίθεση και απόπειρα βιασμού, με τα γαλλικά ΜΜΕ να αναφέρουν τώρα όσα λέγονται στη δίκη.

Ο 34χρονος Γάλλος επιθετικός, ο οποίος είναι χωρίς ομάδα μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε, παραδέχθηκε ότι είναι εθισμένος στο αλκοόλ και ότι δουλεύει με ειδικό ψυχολόγο, ελπίζοντας ότι θα καταφέρει τελικά να λύσει αυτό το πρόβλημα.

Τα λόγια του, πάντως, μάλλον δεν συγκίνησαν τις δύο γυναίκες που τον κατηγορούν, με το RMC να αναφέρει ότι η 19χρονη κατέθεσε ότι ο Μπεν Γεντέρ σταμάτησε με το αυτοκίνητό του μπροστά της και ενώ αυτή ήταν με παρέα. Στη συνέχεια, της ζήτησε μαζί με ένα φίλο της να επιβιβαστούν στο αυτοκίνητό του και πήγε σε ένα υπόγειο πάρκινγκ, όπου και ζήτησε από τον φίλο της 19χρονης να κατέβει.

«Τότε, έβαλες το χέρι σου ανάμεσα στους μηρούς της και προσπάθησες να τη φιλήσεις. Σου είπε πως δεν ενδιαφέρεται κι εσύ δεν την άφησες να φύγει. Βρέθηκε κλεισμένη στο αμάξι κι εσύ προσπάθησες να αυνανιστείς μπροστά της», είπε ο εισαγγελέας προς τον Μπεν Γεντέρ, για τον οποίο μάρτυρες κατέθεσαν ότι στο αυτοκίνητό του φαινόταν μεθυσμένος και επιθετικός.