Με πρωταγωνιστή τον Γιλντίζ που έβαλε και γκολάρα η Γιουβέντους νίκησε με 3-1 την Αϊντχόφεν στην πρεμιέρα του ανανεωμένου Champions League, την ίδια ώρα που η Άστον Βίλα περνούσε με 3-0 από την έδρα της Γιούνγκ Μπόις.

Στο Allianz Stadium του Τορίνο οι Ολλανδοί έδειχναν να πατάνε καλύτερα στο πρώτο 15λεπτο, στη συνέχεια όμως οι Ιταλοί έβαλαν βάσεις νίκης μέσα σε ένα 6επτο. Αρχικά, στο 21′, ο Γιλντίζ με υπέροχο πλασέ έγινε ο νεότερος σκόρερ της Γιούβε στη διοργάνωση κάνοντας το 1-0 και στο 27′ ήταν η σειρά του ΜακΚένι να σκοράρει από κοντά, μετά την ωραία ενέργεια του Γκονζάλες, για το 2-0.

Ο Αργεντίνος ήταν πρωταγωνιστής και νωρίς στο β’ μέρος και συγκεκριμένα στο 52′ αφού με πλασέ, μετά την πάσα του Βλάχοβιτς, έγραψε το 3-0 σφραγίζοντας τη νίκη για τη Γιουβέντους, με την Αϊντχόφεν, από την άλλη πλευρά, να πετυχαίνει απλά το γκολ της τιμής στο 93′ με τον Σαϊμπάρι.

Επιστροφή με 3άρα για την Άστον Βίλα

Την ίδια ώρα, στην Ελβετία, η Άστον Βίλα επέστρεψε στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση για πρώτη φορά έπειτα από 41 χρόνια και το έκανε με τον καλύτερο τρόπο: Νίκησε με 3-0 τη Γιουνγκ Μπόις εκτός έδρας.

Οι Άγγλοι κινδύνεψαν να δεχθούν γκολ στο πρώτο 20λεπτο, δεν το δέχθηκαν και τελικά το 27′ το έβαλαν αυτοί με το συρτό σουτ του Τίλεμανς. Έτσι έγινε το 0-1 και από εκεί και πέρα η Άστον Βίλα πήρε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και στο 38′ έκανε το 0-2 με το πλασέ του Ράμσεϊ.

Στο 43′ οι Άγγλοι πανηγύρισαν ξανά, αυτή τη φορά για το γκολ του Γουότκινς, αλλά αυτό ακυρώθηκε επειδή η μπάλα είχε βρει στο χέρι του, για να διαμορφωθεί το τελικό 0-3 στο 86′ με ωραίο σουτ του Ονανά εκτός περιοχής.