Ο ΠΑΟΚ θα μπει στη League Phase του Europa League αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τη Γαλατασαράι στις 25 Σεπτεμβρίου και όλα δείχνουν ότι θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών τους αφού οι δύο ομάδες είναι κοντά σε οριστική συμφωνία.

Από την πρώτη στιγμή οι συζητήσεις των δύο ομάδων για το θέμα των εισιτηρίων έγιναν σε πολύ καλό κλίμα και υπάρχει καταρχήν συμφωνία ώστε οι «ασπρόμαυροι» να πάρουν περισσότερα από 2.000 εισιτήρια.

Με την τουρκική αστυνομία αλλά και την UEFA να είναι θετικές για την παρουσία Ελλήνων οπαδών στην Κωνσταντινούπολη, ο ΠΑΟΚ και η Γαλατά συνέχισαν τις συζητήσεις και όλα δείχνουν ότι η συμφωνία θα οριστικοποιηθεί και η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει περισσότερους από 2.000 φίλους της στο πλευρό της.

Για να οριστικοποιηθεί αυτό θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή της και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας και η λογική λέει πως αυτό θα γίνει από τη στιγμή που η αστυνομία της χώρας και η UEFA δεν είναι αρνητικές.

Από εκεί και πέρα, με δεδομένο ότι το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι θα είναι με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ένα παιχνίδι που οι οπαδοί του ΠΑΟΚ περιμένουν πώς και πώς ώστε να βρεθούν στο Όλντ Τράφορντ, καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε ότι δεν θα πρέπει να συμβεί το παραμικρό στην Κωνσταντινούπολη γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα έρθει τιμωρία από την UEFA.