Τη συμφωνία της ΑΕΚ με τη Sunel, διάρκειας 5+5 ετών, για την ονοματοδοσία του γηπέδου των Λιοσίων ανακοίνωσε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο Μάκης Αγγελόπουλος.

Η έναρξη της σεζόν στο μπάσκετ πλησιάζει και ο διοικητικός ηγέτης της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, κατά τη διάρκεια της οποίας αποκάλυψε και τη συμφωνία που υπάρχει για την ονοματοδοσία του γηπέδου.

«Σας ευχαριστώ που ήρθατε. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη συμφωνία με τον όμιλο Sunel για την ονοματοδοσία του γηπέδου για τα επόμενα πέντε χρόνια και με ενδεχόμενο ανανέωσης για άλλα πέντε. Στην αλυσίδα αξίας του γηπέδου προσθέσαμε έναν κρίκο. Προσθέσαμε σημαντικό κρίκο. Μένουν 2-3 σημαντικά κομμάτια για τα έργα στο γήπεδο.

Έχουμε τελειώσει με τις υποδομές και έχουμε ξεκινήσει τη δημιουργία ενός μοναδικού προορισμού στην Αττική. Την διαδικασία την τρέξαμε εδώ και 14 μήνες. Καταλήξαμε σε 5 ενδιαφερόμενους και με μεγάλη χαρά συμφωνήσαμε με την Sunel που δεν ήταν η πιο οικονομική. Μοιραζόμαστε κοινά οράματα», είπε αρχικά ο Αγγελόπουλος και συνέχισε.

«Είμαστε περήφανοι και πρέπει να είναι περήφανος και ο κόσμος της ΑΕΚ. Εδώ και μια 20ετία στοίχισε στον Έλληνα φορολογούμενο 121 εκατ. ευρώ. Πήρε αδειοδότηση για πρώτη φορά από την ΑΕΚ και τώρα αναπτύσσεται με αυτά που σχεδιάζουμε. Είμαστε πραγματικά χωρίς βοήθεια από κανέναν φορέα. Όλα με πόρους της ομάδας μας. Χαρούμενοι που φτάσαμε ως εδώ και συνεχίζουμε μαζί».