Η Athens Kallithea ήταν καλύτερη από τη Λαμία στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, δεν κατάφερε όμως να σκοράρει, έχοντας και δοκάρι με τον Βαλμπουενά στο 86′, με αποτέλεσμα να μείνει στο 0-0, ψάχνοντας ακόμη την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι άρχισε με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν πιο ορεξάτοι και να έχουν μεγαλύτερη διάθεση να επιτεθούν, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είχαν και μεγάλες φάσεις. Βασικά, στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ο ρυθμός ήταν κακός, με την Athens Kallithea να είναι πιο επικίνδυνη.

Η ομάδα του Μάσιμο Ντονάτι είχε ένα σουτ του Μουτίνιο στο 13′ που μπλόκαρε ο Κόστιτς, ζήτησε πέναλτι στο 20′ σε χέρι του Ρινγκ αλλά ο διαιτητής έκρινε ότι η θέση στην οποία βρισκόταν δεν συνιστούσε παράβαση και στο δίλεπτο 32′-33′ οι Μανθάτης και Ουλντρίκις επιχείρησαν σουτ, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε στο β’ μέρος, με τους γηπεδούχους να παραμένουν κακοί και ακίνδυνοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα και έψαχναν τον τρόπο για να σκοράρουν. Ο Κόστιτς, όμως, απέκρουσε το πλασέ του Ντεμέτριους, εντός περιοχής, στο 59′ ενώ στο 63′ το σουτ του Μουτίνιο από το ύψος της περιοχής έφυγε άουτ.

Η Λαμία προσπάθησε, μετά τις αλλαγές του προπονητή της, να ανέβει αλλά δεν μπορούσε και στο τελευταίο 10λεπτο η Athens Kallithea άγγιξε το γκολ σε περισσότερες από μία περιπτώσεις.

Αρχικά, στο 83′, ο Κόστιτς απέκρουσε το σουτ του Τζάνι και στην εξέλιξη της φάσης ο Ντεμέτριους δεν κατάφερε να βρει δίχτυα από καλή θέση ενώ στο 86′ η μπάλα πήγε στο δοκάρι μετά το δυνατό σουτ του Βαλμπουενά. Έτσι, το 0-0 παρέμεινε ως το τέλος, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό.

Λαμία (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Σάντμπεργκ (81′ Γκοτζαμανίδης), Κορνέζος, Αντράντε, Ραντόνια, Μπίκοβ (69′ Ενρίκες), Νούνιες, Ρινγκ (69′ Σαραμαντάς), Γκουίντο, Μέκιτς (69′ Δοϊρανλής), Βλαχομήτρος.

Athens Kallithea (Μάσιμο Ντονάτι): Μπαραγκάν, Πασαλίδης, Ισιμάτ-Μιρίν, Μότοκ, Μανθάτης, Μερκάτι (70′ Ματίγια), Ντιμπά, Σοΐρι, Μουτίνιο (70′ Βαλμπουενά), Ντεμέτριους (86′ Λουκίνας), Ουλντρίκις (58′ Τζάνι).