Η Ρεάλ Μαδρίτης προσπάθησε πολύ για να αποκτήσει τον Τσεντί Οσμάν αλλά αυτός υπέγραψε τελικά στον Παναθηναϊκό, τον οποίο αποθεώνει η ισπανική εφημερίδα «As» κάνοντας λόγο για μια dream team που θα προσπαθήσει να κατακτήσει και φέτος τη Euroleague.

Οι «πράσινοι» ήταν ούτως ή άλλως πολύ δυνατοί όπως έδειξαν και τα αποτελέσματα την περσινή σεζόν και δεν έχασαν κανένα σημαντικό παίκτη ενόψει της φετινής, γεγονός που σημαίνει ότι θα είναι ακόμη πιο δυνατοί αφού θα υπάρχει περισσότερη ομοιογένεια.

Παρ’ όλα αυτά, ο Παναθηναϊκός δεν έμεινε εκεί αλλά έκανε λίγες και πολύ καλές κινήσεις. Αντικατέστησε τον Λούκας Βιλντόζα που δεν υπολογιζόταν με τον Λορέντζο Μπράουν, πήρε τον Ομέρ Γιούρτσεβεν στη θέση του Αλεξάντερ Μπλατσερόφσκι και τώρα έριξε και τη βόμβα με τον Οσμάν, ο οποίος ήταν μεγάλος στόχος της Ρεάλ.

Μια μεταγραφή που δεν γινόταν να μη σχολιάσουν οι Ισπανοί, με τη μαδριλένικη εφημερίδα As να αναφέρει τα εξής: «Ο Οσμάν θα ολοκληρώσει μία Dream Team για τον Παναθηναϊκό που θα προσπαθήσει να κατακτήσει ξανά τον τίτλο της EuroLeague. Επίσης είναι μία πρώτης τάξεως απάντηση για την τελευταία μεγάλη κίνηση του Ολυμπιακού, την απόκτηση του Εβάν Φουρνιέ».