Δύσκολες ώρες για τον Ιωνικό, ο οποίος υπέβαλε ανάκληση της δήλωσης συμμετοχής του στη Super League 2 και επισημοποιήθηκε η αποχώρησή του, πράγμα που σημαίνει ότι θα αγωνίζεται πλέον στις τοπικές κατηγορίες της ΕΠΣ Πειραιά αφού υπάρχουν διοικητικά και οικονομικά προβλήματα.

Η απόφαση του Γιάννη Τσιριγώτη, πρώην προέδρου της ΠΑΕ, να αποχωρήσει ήταν μεγάλο χτύπημα για την ομάδα της Νίκαιας αφού δεν υπήρχε κάποιος επενδυτής για να τον διαδεχθεί. Έτσι, μοιραία, η ΠΑΕ δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις της, με συνέπεια να υποβληθεί ανάκληση της δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Το αίτημα του Ιωνικού έγινε, φυσικά, δεκτό και η Λίγκα επισημοποίησε την αποχώρησή του, με τα επόμενα χρόνια να αναμένονται πολύ δύσκολα αφού η ομάδα θα συμμετάσχει πλέον στις τοπικές κατηγορίες της ΕΠΣ Πειραιά, ενώ αυτόματη είναι και η «αποβολή» του από το κύπελλο Ελλάδας.

«Με το υπ. αριθμ. 220/ 04.09.2024 έγγραφό της η ΠΑΕ Ιωνικός, υπέβαλε ανάκληση της δήλωσης συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Super League 2, 2024-2025», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση για την ομάδα της Νίκαιας, η οποία κάποτε είχε καταφέρει να συμμετέχει ακόμη και σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.