Η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Τσέλσι για την απόκτηση του Νταβίντ Ντατρό Φοφανά που είναι ο πρώτος στόχος της για την επίθεση, παράλληλα όμως έχει έρθει σε επαφή και με άλλους υποψήφιους στόχους, όπως ο Αντονί Μαρσιάλ.

Ο 28χρονος Γάλλος επιθετικός είναι ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο ρεπόρτερ των ESPN και Goal, Εκρέμ Κονούρ, κάνει λόγο για μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά των «κιτρινόμαυρων», με την πρόταση που έχουν καταθέσει, για να τον πείσουν να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει, πάντως, στη σχετική ανάρτησή του στα social media, ο μάνατζερ του Μαρσιάλ μιλάει και με ομάδες από Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία και Αγγλία, με τον παίκτη να μη βιάζεται να πάρει την τελική απόφαση για το ποια θα είναι η νέα ομάδα του.

«Η ΑΕΚ κάνει σημαντική προσπάθεια για τον Αντονί Μαρσιάλ και η πρόταση μπορεί να τον κάνει τον πιο υψηλά αμειβόμενο στο κλαμπ. Ο ατζέντης του Μαρσιάλ είναι σε επαφή με συλλόγους από Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία και Αγγλία. Ο Μαρσιάλ δεν βιάζεται για την απόφασή του και στοχεύει να βρει την καλύτερη επιλογή ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του», έγραψε σχετικά ο Εκρέμ Κονούρ.