Ο Παναθηναϊκός θέλει να αποκτήσει ακόμη ένα χαφ και ο μεγάλος του στόχος είναι ο Αζεντίν Ουναχί, με τις συζητήσεις με τη Μαρσέιγ να προχωράνε και την αισιοδοξία για θετική έκβαση της υπόθεσης να μη λείπει.

Το θέμα ήρθε στην επιφάνεια από Μέσα στο Μαρόκο και τελικά ήξεραν πολύ καλά τι έγραφαν αφού οι «πράσινοι» όντως μίλησαν με τον 24χρονο διεθνή χαφ και είναι σε συζητήσεις και με τη Μαρσέιγ, έχοντας ως στόχο να ολοκληρώσουν το deal άμεσα ώστε να καταφέρουν να δηλώσουν τον παίκτη για τη League Phase του Europa Conference League (η προθεσμία λήγει την Τετάρτη (4/9) στις 23:59).

Ο Ουναχί έδειξε από την πρώτη στιγμή θετικός στην προοπτική να έρθει στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό αφενός επειδή συμμετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και αφετέρου επειδή δεν θέλει να πάει από τόσο μικρή ηλικία στη Σαουδική Αραβία, με τους ανθρώπους των «πράσινων» να αισιοδοξούν για happy end.

Ο 24χρονος χαφ, ο οποίος είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στο Μουντιάλ 2022, είναι από τον Ιανουάριο του 2023 στη Μαρσέιγ, η οποία είχε δώσει 8 εκατ. ευρώ για την αγορά του, έχοντας συνολικά 44 συμμετοχές με τη φανέλα της ενώ την περσινή σεζόν είχε 35 με 2 γκολ και μία ασίστ.