Με τέσσερα παιχνίδια ολοκληρώνεται σήμερα η 3η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

To πρόγραμμα αρχίζει στις 19:00 (Nova Sports 2), στη Λιβαδειά. Ο Λεβαδειακός έφτασε πολύ κοντά στο να κάνει την έκπληξη στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό και κέρδισε τις εντυπώσεις, παρά την ήττα στις καθυστερήσεις. Θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστικός και απέναντι στην ΑΕΚ και να έχει πάλι καλή αμυντική λειτουργία.

Η ΑΕΚ μετά την άνετη επικράτηση επί του ΟΦΗ έκανε γρήγορα την πρώτη γκέλα, με την ισοπαλία που παραχώρησε στην Λαμία, ισοφαρίζοντας μάλιστα στα τελευταία λεπτά. Η πίεση είναι δεδομένη, λόγω και του ευρωπαϊκού αποκλεισμού. Στόχος στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι είναι και μία πειστική εμφάνιση, να δείξει ότι μπορεί να «καθαρίζει» τέτοια ματς. Ο Αλμέιδα έχοντας μεγάλο ρόστερ, ειδικά μεσοεπιθετικά, είναι πιθανό να κάνει αλλαγές, ενώ δεν υπολογίζει τους μόνιμα απόντες γκολκίπερ Μπρινιόλι και μέσο Γιόνσον.

Μισή αργότερα θα γίνει η σέντρα (COSMOTE Sport 2) στο ματς του Βόλου με τον ΟΦΗ.

Η ομάδα της Θεσσαλίας μετά την ήττα στο ούτως ή άλλως πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, έκανε το «διπλό» στην Τρίπολη και έδειξε ότι μπορεί να κάνει καλή πορεία. Και παιχνίδια όπως αυτό με τον ΟΦΗ είναι από εκείνα που μπορούν να δείξουν ότι μπορεί το κάτι παραπάνω. Ο Γκόμες περιμένει την ομάδα του ακόμη καλύτερη και θα έχει στη διάθεση του και πάλι τον μεσοεπιθετικό Βιγιαφάνιες, ενώ υπάρχει και η προσθήκη του μέσου Μπερναντού. Από πρόβλημα προέρχεται ο μέσος Τσοκάνης.

Αν και προηγήθηκε, ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να νικήσει τον Ατρόμητο και μετά την ήττα στην πρεμιέρα απέναντι στην ΑΕΚ, έδειξε ότι έχει ακόμη αρκετά πράγματα να βελτιώσει για να πετύχει τους στόχους του φέτος. Ο Δέλλας περιμένει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Στις προπονήσεις έχει μπει ο νεοαποκτηθείς μέσος Μπαΐνοβιτς, ενώ η ενίσχυση συνεχίζεται καθώς ανακοίνωσε τον διεθνή εξτρέμ Φούντα. Απόντες στον Βόλο θα είναι ο τιμωρημένος επιθετικός Ισέκα και οι τραυματίες αμυντικός Μπρεσάν και μεσοεπιθετικός Νέιρα.

Σπουδαίο ματς στις 20:30 (Nova Sports Prime) στο Περιστέρι, όπου ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία κατάφερε να πάρει την ισοπαλία στο Ηράκλειο με γκολ στις καθυστερήσεις και αυτή ήταν η δεύτερη στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια. Και στα δύο μάλιστα βρέθηκε πίσω στο σκορ και αντέδρασε και ο Γκαρσία θέλει να βρει λύση σ’ αυτό το πρόβλημα, αν και είναι ικανοποιημένος από τη γενικότερη συμπεριφορά της ομάδας του. Εκτός είναι οι τιμωρημένοι αμυντικοί Κίνι και Μανσούρ, ενώ αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ ο μέσος Τσιγγάρας.

Μετά τις δύο νίκες στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ δίνει το πρώτο του ματς μακριά από την Τούμπα στο πρωτάθλημα και είναι και το πρώτο, πιο δυνατό, τεστ μέχρι στιγμής στη διοργάνωση. Ο Λουτσέσκου περιμένει από την ομάδα του να δώσει συνέχεια στο καλό δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Οι πρωταθλητές νίκησαν και στον επαναληπτικό την Σάμροκ Ρόβερς για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και με τον Ρουμάνο προπονητή να κάνει ροτέισον λόγω των συνεχόμενων αγώνων. Εκτός πιθανότατα θα μείνει ο επιθετικός Μπράντον, που προέρχεται από πρόβλημα.

Τέλος, στις 22:00 η Καλλιθέα αντιμετωπίζει ως γηπεδούχος τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Μετά την ισοπαλία στην Λιβαδειά, η Καλλιθέα μπορεί να έχασε στο Καραϊσκάκη, ωστόσο κέρδισε τις εντυπώσεις με την αντίδραση που έβγαλε μετά το 1-0 του Ολυμπιακού, την ισοφάριση και τα δύσκολα που έβαλε στον αντίπαλο. Έχει νέο δύσκολο ματς και ως γηπεδούχος θα παίξει στη Λεωφόρο, που είναι η παραδοσιακή έδρα του Παναθηναϊκού. Η Καλλιθέα είχε και την απώλεια με τον τραυματισμό του στόπερ Μεχίας στο Καραϊσκάκη. Από προβλήματα προέρχονται ο μέσος Μαρότα και ο φορ Τζιάνι, ίσως είναι έτοιμος ο Βαλμπουενά.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε δύσκολα τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ, παίρνοντας το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα, με την εμφάνιση του να είναι και πάλι προβληματική. Ο Αλόνσο κάνει συνεχώς ροτέισον λόγω των ευρωπαϊκών παιχνιδιών και περιμένει καλύτερη παρουσία στο ματς με την Καλλιθέα, όπου η ομάδα του ουσιαστικά θα παίξει εντός έδρας. Ο Παναθηναϊκός νίκησε τη Λανς στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ και προκρίθηκε στη League Phase του θεσμού, παίρνοντας παράλληλα ψυχολογική ώθηση εν όψει της συνέχειας. Εκτός είναι και πάλι ο μπακ Μπάλντοκ.