Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Παναιτωλικός επικρατώντας με 3-0 του Πανσερραϊκού, ο οποίος, από την άλλη πλευρά, έχει τρεις ήττες στις πρώτες τρεις αγωνιστικές.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήταν για τους γηπεδούχους στο 12′ με το πλασέ του Πέρεθ που απέκρουσε δύσκολα ο Γκουγκεσασβίλι, η πρώτη μεγάλη ευκαιρία όμως για τους φιλοξενούμενους στο 20′ με το σουτ του Τομάς που πήγε στο δοκάρι.

Όπως και να έχει, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο πρώτο 20λεπτο, στο 26′ όμως οι ισορροπίες άλλαξαν αφού ο Λομόνακο γύρισε, ευνοήθηκε από την κόντρα, πάτησε περιοχή και πλάσαρε για το 1-0 του Παναιτωλικού, ο οποίος στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ με τον ίδιο παίκτη, αυτή τη φορά με μακρινό πλασέ σε κενή εστία αφού ο τερματοφύλακας ήταν εκτός θέσης αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Δεν έγινε εκεί το 2-0, έγινε όμως με το ξεκίνημα της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 50′, όταν ο Λιάβας με το κεφάλι βρήκε τον Ντίας και αυτός κατέβασε τη μπάλα και με ωραίο σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

Στο 57′, μάλιστα, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν και 3ο γκολ αλλά ο Γκουγκεσασβίλι είπε «όχι» στους Μπουζούκη και Σιέλη με διαδοχικές εντυπωσιακές αποκρούσεις, για να το πετύχουν τελικά στο 76′: Ωραίο σουτ του Μπουζούκη από το ύψος της περιοχής και 3-0.

Πρώτη νίκη, επομένως, για τον Παναιτωλικό που είχε δύο ήττες στις πρώτες δύο αγωνιστικές, τρίτη ήττα για τον Πανσερραϊκό που παραμένει στην τελευταία θέση.

Παναιτωλικός: Τσάβες, Σιέλης, Παντελάκης, Μλάντεν, Μαυρίας, Λιάβας (80′ Μπακάκης), Πέρεθ, Μπελεβώνης (80′ Νικολάου), Τορεχόν, Λομόνακο (71′ Μαϊντέβατς), Ντίας (71′ Λαχούντ).

Πανσερραϊκός: Γκουγκεσασβίλι, Κουτσογούλας (85′ Μασκανάκης), Πεταυράκης, Ντέλετιτς, Λιάσος (58′ Περούτσι), Μπετανκόρ (70′ Γκίγκιτς), Τομάς, Στάικος (70′ Καπτούμ), Μπέργκστρομ, Χαντάκιας (46′ Φαρές), Σαλαζάρ.