H αναζήτηση στόπερ είναι το θέμα που καίει τον Παναθηναϊκό, ειδικά μετά το ναυάγιο Μπορντό. Ας δούμε τι μεταδίδει το sport-fm.gr σχετικά με τις τρεις περιπτώσεις που εξετάζονται:

Η απόκτηση στόπερ αποτελεί προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό και στο προσκήνιο βρίσκονται τρεις περιπτώσεις. Ο Ιβάν Ράμις, ο Κρις κι ένας παίκτης, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει.

Πιο εφικτή περίπτωση είναι αυτή του Ιβάν Ράμις (photo). Ο 25χρονος Ισπανός αμυντικός ανήκει στη Μαγιόρκα, αλλά οι απαιτήσεις των Νησιωτών δεν υπερβαίνουν τα 2 εκατ. ευρώ (άλλωστε μένει ελεύθερος σε ένα χρόνο) και το κασέ του ποδοσφαιριστή είναι αρκετά προσιτό. Παράλληλα, ο ίδιος μιλώντας στη «SportDay» δεν έκρυψε πως θα ήθελε πολύ να συνεχίσει την καριέρα του σε μία ομάδα που θα αγωνιστεί στο Champions League.

Πολλές δυσκολίες παρουσιάζει η υπόθεση του Κρις, αφού ο 33χρονος Βραζιλιάνος στόπερ δύσκολα να αποδεσμευτεί από τη Λιόν, ενώ οι απολαβές του θα επιβαρύνουν κι άλλο το ποσό που θα χρειαστεί να δαπανηθεί για να αποκτηθεί.

Η τρίτη περίπτωση, αυτή του άγνωστου «Χ», είναι σύμφωνα με πληροφορίες η καλύτερη των τριών, αλλά και η πιο δύσκολη από όλες. Οι πιθανότητες να έχει ευτυχές τέλος δεν είναι με το μέρος του Παναθηναϊκού, οι άνθρωποι του οποίου συνεχίζουν τις επαφές και με τους τρεις στόχους που έχουν εντοπίσει.

Στόχος είναι η μεταγραφή να ολοκληρωθεί σύντομα, προκειμένου ο ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί να είναι παρών στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει στην Αυστρία (17 Ιουλίου).