Η Μπαρτσελόνα απέκτησε τον Ντάνι Όλμο από τη Λειψία για 55+7 εκατ. ευρώ και δεν μπορεί να τον δηλώσει ούτε για τη 2η αγωνιστική της La Liga, στο πλαίσιο της οποίας θα αντιμετωπίσει την Αθλέτικ Μπιλμπάο, αφού εξακολουθεί να έχει πρόβλημα με το μισθολόγιό της.

Μπορεί η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» να λέει συνεχώς ότι τα οικονομικά προβλήματα ανήκουν στο παρελθόν και πλέον όλα είναι μια χαρά, τα γεγονότα όμως δείχνουν άλλα… Η Μπαρτσελόνα δεν είχε καταφέρει να δηλώσει τον Όλμο για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος και δεν τα κατάφερε τελικά ούτε για τη 2η, αφού θα πρέπει να ρίξει κι άλλο το μισθολόγιό της, θα πρέπει να ξεφορτωθεί κι άλλα συμβόλαια ώστε να είναι εντός του ορίου που έχει θέσει η Λίγκα.

Αυτό σημαίνει ότι στις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου θα πρέπει να γίνουν κάποιες πωλήσεις, αν και τα ρεπορτάζ από Ισπανία και Ιταλία λένε το… αντίθετο.

Η Γιουβέντους θέλει να πουλήσει τον Φεντερίκο Κιέζα αφού δεν υπολογίζεται πλέον και οι Καταλανοί έχουν συμφωνήσει μαζί του για συμβόλαιο με 4+2 εκατ. ευρώ ετησίως και φέρεται να είναι κοντά σε συμφωνία και με την ιταλική ομάδα.