Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την επιστροφή του Ιλκάι Γκουντογκάν στη Μάντσεστερ Σίτι και αποκάλυψε το πώς έκλεισε η μεταγραφή του.

Η μεγάλη επιστροφή του Ιλκάι Γκουντογκάν στο ποδοσφαιρικό του «σπίτι» είναι γεγονός και ο τεχνικός των Σίτιζενς, Πεπ Γκουαρδιόλα, κατά τη συνέντευξη Τύπου μοιράστηκε το παρασκήνιο της μεταγραφής του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι:

«Ήταν μια έκπληξη, ήρθε απροσδόκητα. Απλά συνέβη. Τον γνωρίζουμε πολύ καλά, κι εγώ προσωπικά αλλά κι οι παίκτες, το επιτελείο κι όλοι. Γνωρίζουμε την ποιότητα, με την οποία έπαιξε την περασμένη σεζόν στην Μπαρτσελόνα. Έπαιξε σε υψηλό επίπεδο, με συνέπεια, με πολύ χρόνο συμμετοχής, προσφέροντας πολλά. Δεν είχαμε καμία αμφιβολία όταν ήταν ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει, οπότε είμαστε χαρούμενοι που γύρισε. Έλαβα ένα μήνυμα από τον Τσίκι Μπεγκιριστάιν (αθλητικός διευθυντής) που μου είπε ότι ο Ιλκάι θέλει να μου μιλήσει. Με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε για την κατάσταση κι αν υπήρχε περίπτωση να επιστρέψει, αν θα μου άρεσε, και είπαμε “ναι” αμέσως».

Πηγή: ΑΠΕ