Μπορεί σε ποδοσφαιρικό επίπεδο να οδεύει προς το τέλος του, όπως έδειξαν και οι εμφανίσεις του με την Πορτογαλία στο Euro 2024, στα social media όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει… υπερδύναμη και αυτό φαίνεται και από το νέο εγχείρημά του, το προσωπικό του κανάλι στο Youtube.

Επί χρόνια ο CR7 φρόντιζε ώστε οι επιδόσεις του μέσα στο γήπεδο να προκαλούν ακόμη μεγαλύτερες έξω από αυτό, έχοντας καταφέρει να έχει εκατοντάδες εκατομμύρια ακόλουθους στα social media. Το μόνο που έλειπε, επομένως, ήταν να μπει και στο… γήπεδο του Youtube και το έκανε.

Το UR-Cristiano είναι το προσωπικό του κανάλι στην πλατφόρμα και αν κάποιος το επισκεφθεί θα διαπιστώσει ότι μέσα σε 5 ώρες από τη στιγμή που ανέβηκε αυτό οι εγγραφές είναι σχεδόν 6 εκατ.! Για την ακρίβεια είναι 5,77 εκατ. και ο αριθμός είναι δεδομένο ότι θα ανέβει και μάλιστα κατά πολύ τις επόμενες ώρες.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα υλοποιήσω αυτό το έργο. Το είχα στο μυαλό μου εδώ και πολύ καιρό, αλλά επιτέλους έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε πραγματικότητα. Πάντα μου άρεσε να έχω μια τόσο δυνατή σχέση με τους οπαδούς μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το κανάλι μου στο YouTube θα μου δώσει μια ακόμη μεγαλύτερη πλατφόρμα για να το κάνω και θα μάθουν περισσότερα για μένα, την οικογένειά μου και τις απόψεις μου για πολλά διαφορετικά θέματα. Ανυπομονώ επίσης να μοιραστώ συζητήσεις με καλεσμένους που αναμφίβολα θα εκπλήξουν τον κόσμο», ανέφερε στο μήνυμά του ο Ρονάλντο.