Σε βαρύ πένθος βρίσκεται ο οργανισμός του Άρη την ημέρα της πρεμιέρας του στη Super League, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ο θρυλικός πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Κάλεν. Ο εκλιπών υπήρξε σημαντική μορφή για τον σύλλογο, καθώς κατά τη θητεία του ο Άρης διεκδίκησε για τελευταία φορά το πρωτάθλημα, το οποίο τελικά κατέληξε στον Ολυμπιακό στο ιστορικό μπαράζ του Βόλου τη σεζόν 1979/80.

Επιπλέον, υπό την προεδρία του Κάλεν, ο Άρης τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος και κατάφερε να φέρει στην Ελλάδα τον διακεκριμένο Γερμανό προπονητή Ντϊτμαρ Κράμερ.

Η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση, εκφράζοντας τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Χρήστου Κάλεν, γράφοντας: «Η οικογένεια του Άρη είναι από σήμερα φτωχότερη, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ο Χρήστος Κάλεν. Ο εκλιπών, μια εμβληματική φυσιογνωμία στην ιστορία του συλλόγου, διετέλεσε πρόεδρος της ΠΑΕ στις αρχές της δεκαετίας του ’80.

Η ΠΑΕ Άρης εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Χρήστου Κάλεν. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».