Ο Βόλος υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με τους γηπεδούχους να αποφασίζουν να διαθέσουν περίπου 10.000 εισιτήρια στους φίλους των ερυθρόλευκων για την πρεμιέρα της Stoiximan Super League, το Σάββατο 17 Αυγούστου στις 20:00.

Δύο ημέρες αργότερα, η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιεί ότι απαγορεύει την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών των Πειραιωτών «για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Αυτό δεν σημαίνει πως οι φίλοι του Ολυμπιακού δεν θα μπορούν να μεταβούν στον Βόλο, καθώς επιτρέπεται κανονικά να πάνε μεμονωμένα στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, αγωνιστικής περιόδου 2024-2025, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Αυγούστου 2024 και ώρα 20:00΄ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».