Με τους Άμπι, Βέλντε και Μπιέλ να σκοράρουν στο πρώτο ημίωρο και με τον Μπακούλα να βρίσκει κι αυτός δίχτυα στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα με 4-2 τον Άρη Λεμεσού σε φιλικό αγώνα στην Κύπρο.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 11′ με το δοκάρι του Βέλντε από κοντά, για να έρθουν στη συνέχεια τα γκολ. Στο 16′ ο Άμπι σκόραρε με κοντινό πλασέ, μετά την κεφαλιά του Ντόι, για το 0-1, στο 21′ ο Βέλντε, μετά την πάσα (ξανά) του Ντόι, με σουτ εντός περιοχής έγραψε το 0-2 και αμέσως μετά, στο 23′, ήρθε και το 0-3 από τον Μπιέλ που πλάσαρε προ κενής εστίας μετά το λάθος της άμυνας.

Το παιχνίδι, με λίγα λόγια, ήταν πολύ εύκολο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε τον πλήρη έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο οι Κύπριοι όχι απλά δεν απείλησαν αλλά δεν μπορούσαν βασικά να περάσουν ούτε τη σέντρα. Στο β’ μέρος, όμως, τα πράγματα βελτιώθηκαν κάπως για αυτούς.

Με τους δύο προπονητές να έχουν κάνει αρκετές αλλαγές, ο Άρης Λεμεσού μείωσε σε 1-3 στο 78′ με τον Μπένγκσον μετά τη σέντρα του Σεμέδο, για να ακολουθήσει στο 84′ το 2-3 από τον Σάβο που πάτησε περιοχή και πλάσαρε σωστά τον Αναγνωστόπουλο.

Οι Κύπριοι, προφανώς, ήθελαν να φτάσουν και στην ισοφάριση, στο 89′ όμως ο νεαρός Μπακούλας, μετά την πάσα του Μασούρα, με ωραία κίνηση και τελείωμα βρήκε δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2-4.

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης (46′ Αναγνωστόπουλος), Ροντινέι, Μπιανκόν (71′ Κουτσίδης), Άμπι (90′ Κοστίνια), Ορτέγα, Ντόι (63′ Μπακούλας), Μουζακίτης, Παπακανέλλος (71′ Μασούρας), Βέλντε (63′ Στάμενιτς), Μπιέλ και Γιάρεμτσουκ (71′ Ελ Καμπί).