Ο Φιόντορ Τσάλοφ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, τον οποίο πρόλαβε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοινώνοντας την πώλησή του και τονίζοντας πως αυτό δεν είναι «αντίο» αφού οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν ξανά στο μέλλον.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν συμφωνήσει σε όλα με τους Ρώσους και ο παίκτης είναι στην Τούμπα για την υπογραφή του συμβολαίου του, με την ΤΣΣΚΑ να προλαβαίνει τους πάντες και να επισημοποιεί πρώτη το deal, ανακοινώνοντας την πώληση του 26χρονου επιθετικού στους πρωταθλητές Ελλάδας.

«Aποχωρεί από την ΤΣΣΚΑ ο Φιόντορ Τσαλόφ.

Ο Φιόντορ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της ΤΣΣΚΑ, στις οποίες βρέθηκε από την ηλικία των επτά. Έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα τη σεζόν 2016- 17 και πέτυχε το πρώτο γκολ κόντρα στην Ουράλ, τον Δεκέμβρη του 2016.

Μαζί μας ο Τσαλόφ κατέκτησε το Σούπερ Καπ του 2018, το Κύπελλο Ρωσίας το 2023 και τρεις φορές τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Τη σεζόν 2018-19 ήταν ο πρώτος σκόρερ και καλύτερος παίκτης σε γκολ κι ασίστ (15+7).

Συνολικά με την ΤΣΣΚΑ ο επιθετικός σκόραρε 89 φορές, με 46 ασίστ σε 263 παιχνίδια.

Το 2017 αναδείχθηκε ως ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής στη Ρωσίας, ενώ βρέθηκε τρεις φορές στη λίστα με τους 33 κορυφαίους παίκτες του πρωταθλήματος, κατακτώντας δύο φορές το βραβείο (2019, 2023).

Φιόντορ, σε ευχαριστούμε για όλα, καλή τύχη αλλά όχι αντίο», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.