Την τελευταία προσπάθεια κάνει ο Ηρακλής για να κρατήσει στο δυναμικό του τον Απόστολο Βέλλιο. Η κυανόλευκη ΠΑΕ κατέθεσε επίσημη πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον 19χρονο επιθετικό και αναμένει την απάντηση του. Πολλά τα προβλήματα ενόψει Κέρκυρας.

Ο Γηραιός επιβεβαίωσε την πρόθεση του να κρατήσει όλους τους ποδοσφαιριστές του στην ομάδα και έτσι κατέθεσε σήμερα επίσημη πρόταση που περιλαμβάνει συμβόλαιο χρονικής διάρκειας τριών ετών με οικονομικές απολαβές που φτάνουν τις 480.000 ευρώ. Η διοίκηση ανακοίνωσε και επίσημα την πρόταση στην ιστοσελίδα του συλλόγου και θα περιμένει την απάντηση του παίκτη μέχρι την Παρασκευή.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, επιβεβαιώνοντας την πρόθεσή της να διατηρεί στο δυναμικό της όλους τους ποδοσφαιριστές, που έχουν την επιθυμία προσφοράς στην ομάδα και ιδίως εκείνους, που προέρχονται από τα σπλάχνα της και συμμεριζόμενη την ανάλογη διάθεση, που εξέφρασε η πλευρά του Απόστολου Βέλλιου, κατέθεσε, σήμερα, Τρίτη 25/01/2011, στον ποδοσφαιριστή επίσημη πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, ύψους 480.000 ευρώ για τρία χρόνια, πέρα από τους μισθούς, τα ομαδικά και προσωπικά πριμ, που προβλέπει το νέο συμβόλαιο.

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ καλεί την πλευρά του ποδοσφαιριστή να υπογράψει το νέο συμβόλαιο συνεργασίας, την Παρασκευή 28/01/2011.

Γεμάτος με προβλήματα
Η προετοιμασία του Ηρακλή για τον αγώνα με την Κέρκυρα ξεκίνησε αλλά ο Μαρίνος Ουζουνίδης αντιμετωπίζει ένα σωρό προβλήματα. Η κατάσταση των Καρλίνιος, Ηλιάδη, Παπαστεριανού δεν επιτρέπουν στον Ουζουνίδη να τους υπολογίζει ενώ θα περιμένει μέχρι αύριο για να δει αν θα έχει στην διάθεση του τους Σζοτ, Κατσικά, Χοσέμι και Γιάκομπ.

Στα ευχάριστα είναι η επιστροφή του Πίτου στις προπονήσεις όπως και το ότι ο Μάρα ξεπέρασε το πρόβλημα του και συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα. Το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις τακτικής ως προς την επιθετική συμπεριφορά. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11:00, στην Μίκρα.

Στα υπόλοιπα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Νόρμπερτ Βιτσκόφσκι επέλεξε τον αριθμό «33» για την φανέλα του, τον ίδιο που φορούσε και στην προηγούμενη ομάδα του.

Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, με αντικείμενο όλα τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας της ΠΑΕ και του αγωνιστικού τμήματος, αύριο στις 14:00, στην αίθουσα Τύπου των Εγκαταστάσεων της Μίκρας.

Παίρνει 150 εισιτήρια η Κέρκυρα
Η ΠΑΕ Κέρκυρα ζήτησε εγγράφως 150 εισιτήρια για τους φίλους της, ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης. Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, από την πλευρά της, ανταποκρίθηκε και εξασφάλισε στην κερκυραϊκή πλευρά τα συγκεκριμένα εισιτήρια, ενημερώνοντας ότι κατά την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσει ειδικό εκδοτήριο έξω από τη θύρα 1 του Σταδίου, όπου θα βρεθούν οι φιλοξενούμενοι οπαδοί, προκειμένου να τους διατεθούν τα εισιτήρια.

Πηγή: sportfm.gr