Το μεσημέρι του Σαββάτου (13/7) ο ΠΑΟΚ έχασε με 2-1 από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ σε φιλικό αγώνα αν και προηγήθηκε και λίγες ώρες μετά έπαιξε και με τη Φίτεσε, προηγήθηκε πάλι αλλά έχασε… επίσης με 2-1.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε φυσικά αλλαγές στην 11άδα σε σχέση με το πρώτο φιλικό της ημέρας, περιμένοντας να δει από την ομάδα του κάτι καλύτερο από ό,τι στα προηγούμενα παιχνίδια. Και τελικά είδε μια… επανάληψη του αγώνα με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, αφού η εξέλιξη ήταν η ίδια.

Οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, πίεσαν και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 11′ με την κεφαλιά του Σαμάτα. Από νωρίς, επομένως, ήταν μπροστά με 1-0 και στο 23′ θα μπορούσε να γίνει και το 2-0 αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι μετά το σουτ του Κωνσταντέλια.

Όπως και να έχει, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ να έχει το προβάδισμα αλλά νωρίς στο β’ μέρος και συγκεκριμένα στο 55′ το έχασε αφού ο Κούγκεκεφ με κεφαλιά έκανε το 1-1. Και όχι μόνο αυτό αλλά λίγα λεπτά μετά, στο 59′, ήρθε και το 2-1 για τους Ολλανδούς με νέα κεφαλιά, αυτή τη φορά του Κέρχενς, με την άμυνα για ακόμη μία φορά να μην αντιδρά σωστά.

Ο Λουτσέσκου έκανε αλλαγές στη συνέχεια και ο δικέφαλος του βορρά προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, η μπάλα όμως πήγε ξανά στο δοκάρι, στο 77′, σε πλασέ του Σαμάτα, με το 2-1 υπέρ της Φίτεσε να παραμένει μέχρι και τη λήξη του παιχνιδιού.

ΠΑΟΚ: Τσιφτσής (59’ Ταλιχμανίδης), Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης (59’ Νάσμπεργκ), Ρ. Σοάρες (76’ Τσαούσης), Καμαρά, Οζντόεφ (59’ Θυμιάνης), Κωνσταντέλιας (87’ Τσοπούρογλου), Σμυρλής (46’ Γκούμας), Κουαλίάτα, Σαμάτα.